SPRINT BOOSTER: Ultimate Control για Smart

188.00

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

, ,
Μοιράστε:

Περιγραφή

SPRINT BOOSTER: Ultimate Control

FOURFOUR

FOURTWO (450)

FOURTWO (451)

FOURTWO (453)

ROADSTER

 

Απο την εισαγωγή της τεχνολογίας ”drive-by wire” (ηλεκτρονικό σύστημα γκαζιού)  και την υιοθέτηση του από τις περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο,οι οδηγοί είναι απογοητευμένοι απο την χαρακτηριστική καθυστέρηση στην απόκριση του γκαζιού η οποία παρατηρείται σε όλα τα αυτοκίνητα τα οποία είναι εξοπλισμένα με το σύστημα ηλεκτρονικής διαχείρισης του γκαζιού (ηλεκτρονικό γκάζι).

Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρία Boulekos Dynamic δημιούργησε το Sprint Booster και υπερήφανα παρουσίασε στην αγορά το 2005.

 

To Sprint Booster είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως που βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού επαναπρογραμματίζοντας το σήμα επιτάχυνσης του γκαζιού και έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στην διεθνή αγορά να κερδίσει εκατοντάδες χιλιάδες χαρούμενους πελάτες.

 

Το Sprint Booster κατέχει ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία στην παγκόσμια βιομηχανία aftermarket προϊόντων αυτοκινήτου, το βραβείο “SEMA Best New Performance-Street Product Award” (2010) !

Τα ‘Best New Products Awards’ αναγνωρίζουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα αυτοκινήτου που βρίσκονται ήδη ή πρόκειται να λανσαριστούν στην παγκόσμια αγορά. Αυτή τη χρονιά, περισσότερα από 1.400 νέα προϊόντα απ’ όλο τον κόσμο συναγωνίστηκαν για το βραβείο αυτό. Τα σημαντικότερα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη για την επιλογή του καλύτερου νέου προϊόντος, ήταν η καινοτομία , η τεχνολογική υπόσταση, η ποιότητα, η ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό και η εφαρμογή του στην αγορά.

Έχει επίσης τιμηθεί  με τρία “SEMA Global Media Awards” (2009-2010-2011) μετά από ψηφοφορία μεταξύ δημοσιογράφων αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο (28 κριτές από τις 16 πιο σημαντικές αγορές αυτοκινήτου στον κόσμο).

 

Το Sprint Booster είναι μια συσκευή η οποία βελτιώνει την επιτάχυνση του αυτοκινήτου εξαλείφοντας την καθυστέρηση στην απόκριση του γκαζιού που υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό γκάζι (drive-by-wire).

 

Η τρίτη γενιά που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση Automechanika Frankfurt 2016 , διαθέτει πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως 36 διαφορετικά προγράμματα επιτάχυνσης, λειτουργία κλειδώματος του πεντάλ, λειτουργία Valet και δυνατότητα επιλογής κιβωτίου ταχυτήτων. 

 

Το Sprint Booster έχει περάσει επιτυχώς τους εργαστηριακούς ελέγχους TUV (TÜV SÜD ) και έχει λάβει έγκριση τύπου (EC mark No e42031712) σύμφωνα με τις νόρμες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Το Sprint Booster είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που παρεμβάλλεται μεταξύ του πεντάλ γκαζιού (APP- accelerator position sensor) και της κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU) και αφορά όλα τα  σύγχρονα αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης του γκαζιού.

Η εφαρμογή αυτή του ηλεκτρονικού γκαζιού έχει ως αποτέλεσμα την μειωμένη απόκριση του γκαζιού και κατ’ επέκταση την κακή επιτάχυνση του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται  προβλήματα στην οδήγηση (δυσκολία στο ξεκίνημα, στα ανηφορικά σημεία, στις αλλαγές ταχυτήτων, στις προσπεράσεις κλπ)

Το Sprint Booster έρχεται να καλύψει το πρόβλημα της μειωμένης απόκρισης του γκαζιού των αυτοκινήτων, που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης, δίνοντας άμεση απόκριση στις εντολές του ποδιού του οδηγού.

Ο σχεδιασμός του Sprint Booster επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση του (plug n play) , μη επεμβαίνοντας στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου (κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU), σύστημα ψεκασμού , can bas , abs…κλπ)

 

Πως Λειτουργεί

Στα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας, η εντολή της επιτάχυνσης δεν μεταδίδεται με την παραδοσιακή ντίζα, αλλά μέσω ενός ποτενσιόμετρου το οποίο μεταφέρει την εντολή από το πόδι του οδηγού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου (ηλεκτρονικό γκάζι).

Η συσκευή του Sprint Booster κατά την λειτουργία της πραγματοποιεί μετρήσεις και ταυτόχρονα μετατρέπει τα σήματα που προέρχονται από το ποτενσιόμετρο γκαζιού σχεδόν όλων των σύγχρονων αυτοκινήτων.

Η ψηφιακή επεξεργασία των σημάτων του ποτενσιόμετρου γκαζιού, μέσω του κατάλληλου λογισμικού, έχει ως αποτέλεσμα την μεταβίβαση στην μονάδα ελέγχου νέων τροποποιημένων σημάτων που μειώνουν τον χρόνο της απόκρισης του γκαζιού, με τελικό αποτέλεσμα την επίτευξη καλύτερης επιτάχυνσης των οχημάτων

 

Που τοποθετείται

Η συσκευή παρεμβάλλεται μεταξύ του πεντάλ γκαζιού (APP- accelerator position sensor) και της κεντρικής μονάδας του αυτοκινήτου (ECU).

Ο σχεδιασμός της συσκευής επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση της σε όλα τα μοντέλα με απλό τρόπο χωρίς να απαιτείται η οποιαδήποτε επέμβαση στα κυκλώματα του αυτοκινήτου ( δεν επηρεάζεται η λειτουργία των κυκλωμάτων του αυτοκινήτου πχ σύστημα ψεκασμού, ανάφλεξης, σύστημα ABS κλπ)

Η τοποθέτηση του Sprint Booster στο αυτοκίνητο σας είναι υπόθεση λίγων λεπτών.

 

Αποτελέσματα

 

  • Ο κινητήρας αποκρίνεται γρηγορότερα στις εντολές του πεντάλ.
  • Στο άφημα και στο πάτημα του γκαζιού στις χαμηλές στροφές λειτουργίας του, ο κινητήρας αποκρίνεται στο  μισό περίπου χρόνο απ’ ότι πριν.
  • Επιταχύνοντας με επιλεγμένη την 3η ή 4η ταχύτητα στο κιβώτιο και κρατώντας τον κινητήρα στη μεσαία περιοχή στροφών, η καθυστέρηση στην απόκριση έχει σχεδόν εξαλειφθεί.
  • Το Sprint Booster βοηθά πολύ στις αλλαγές ταχυτήτων και στις προσπεράσεις, και κάνει το αυτοκίνητο ασφαλέστερο και πιο διασκεδαστικό!

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top