Βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού

245.00

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ

Κωδικός προϊόντος: TUB1234 Κατηγορίες: , , Ετικέτες: ,
, ,
Μοιράστε:

Περιγραφή

RAPID FR, ένα κουτί για το πεντάλ γκαζιού.

Λειτουργεί σε βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα οχήματα, καθώς και σε οχήματα διπλού καυσίμου, υβριδικά και ηλεκτρικά.

Το Rapid FR τροποποιεί την απόκριση του πεντάλ γκαζιού, επιτρέποντας την προσαρμογή της απόκρισης του οχήματος στο στυλ οδήγησης, τη διαδρομή και τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε χρήστη. Χάρη σε τέσσερις λειτουργίες με επτά διαμορφώσεις η καθεμία, είναι δυνατό να δημιουργήσετε τη δική σας ρύθμιση σε πραγματικό χρόνο.

Το εργονομικό σχήμα με τα κουμπιά με οπίσθιο φωτισμό και η ξεχωριστή καλωδίωση της κύριας μονάδας καθιστούν το Rapid FR ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν.

Η λειτουργία LIMIT περιλαμβάνει ρυθμίσεις ECO και VALET . Το LIMIT ECO απλοποιεί την παράδοση του κινητήρα για να παρέχει πιο αποτελεσματική οδήγηση όσον αφορά τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και την οδήγηση σε κακές καιρικές συνθήκες.

Το LIMIT VALET μειώνει τη λειτουργικότητα του πεντάλ σε τέσσερα στάδια, από τη μείωση της απόδοσης έως την πλήρη ακύρωση της δράσης του πεντάλ.

Με τη λειτουργία CITY είναι δυνατή η διατήρηση της απόκρισης του οχήματος κατά την οδήγηση σε κυκλοφορία, παρέχοντας μεγαλύτερη απόκριση όταν απαιτείται περισσότερη ισχύς.

Η τροποποίηση της απόκρισης του πεντάλ στην πραγματικότητα συμβαίνει μόνο σε ένα προκαθορισμένο ποσοστό, διατηρώντας αμετάβλητη τη λειτουργία σε μερικά φορτία.

Με τη λειτουργία SPORT , η ταχύτητα απόκρισης του γκαζιού βελτιώνεται σε όλη τη διαδρομή του πεντάλ, με αποτέλεσμα μια πιο επιθετική απόκριση του κινητήρα για την ίδια πίεση. Ιδανικό για οχήματα που δεν διαθέτουν έμπνευση στις χαμηλές ταχύτητες ή για να αυξήσουν την οδηγική απόλαυση.

Με τη λειτουργία RACE , η μονάδα RAPID FR προσφέρει μέγιστη απόκριση στις εντολές του γκαζιού. Η καμπύλη παράδοσης αναμένεται να επιτύχει άμεση απόκριση του οχήματος με μειωμένη πίεση στο πεντάλ.

Βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού επαναπρογραμματίζοντας το σήμα επιτάχυνσης του γκαζιού.

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top